Videoproductie

Bekijk op deze pagina onze videoproductie diensten!

CKM Video Abonnement

Elke maand een bedrijfsvideo op maat gemaakt voor uw bedrijf? Neem het CKM Video Abonnement! Vraag een online meeting aan met een producer van CKM Productions, dan bespreken we samen hoe we uw bedrijf in een goed daglicht gaan zetten!

Vraag hier een online kennismakings gesprek aan voor het CKM video abonnement!

Welk pakket past bij uw bedrijf?

camcorder, cameraman, video-4430517.jpg

Promotievideo

Laat uw bedrijf stralen doormiddel van een professionele promotievideo voor uw bedrijf!

Productvideo

Bied u een nieuw product aan? Hoe gaaf is het dan om daar een professionele video van te maken!

concert, performance, music-4768496.jpg

Aftermovie

Een gaaf evenement op de planning? Laat CKM Productions een gave aftermovie maken! Een dag of avond/nacht programma? CKM Productions biedt het voor een betaalbare prijs!

Social media content

Wilt u een gave video voor Social media? CKM Productions maakt het voor u. Van Tiktok tot Facebook, wij bieden het aan!

CKM Promotievideo

Onze promotievideo’s zijn meer dan alleen beelden en geluiden. Ze zijn doordrenkt met creativiteit, zorgvuldigheid en vakmanschap om de kern van jouw boodschap vast te leggen en over te brengen naar het beoogde publiek. Met ons team van ervaren professionals, de nieuwste technologieën en een scherp oog voor detail, streven we ernaar om video’s te produceren die niet alleen de aandacht trekken, maar ook blijven hangen bij de kijkers.

Of je nu op zoek bent naar een kort en krachtig promotiefilmpje voor sociale media of een uitgebreide video voor een marketingcampagne, bij CKM Productions zorgen we ervoor dat jouw verhaal op een meeslepende en effectieve manier wordt verteld. Laat ons je helpen om je doelen te bereiken en indruk te maken op je publiek met een promotievideo die echt het verschil maakt.

Productvideo

Bij CKM Productions zijn we gespecialiseerd in het maken van overtuigende productvideo’s die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen. Of je nu een gloednieuw product op de markt brengt of een bestaand product wilt herlanceren, wij zijn er om jou te helpen jouw verhaal te vertellen en de voordelen van jouw product op een meeslepende manier te presenteren.

Onze productvideo’s zijn meer dan alleen een showcase van functies en specificaties. We streven ernaar om de essentie van jouw product vast te leggen en de unieke voordelen ervan te benadrukken, waardoor kijkers worden aangemoedigd om actie te ondernemen. Met behulp van creatieve visuals, pakkende muziek en doelgerichte storytelling brengen we jouw product tot leven en maken we een blijvende indruk op jouw doelgroep.

Of je nu een elegant en minimalistisch ontwerp wilt benadrukken of de kracht en prestaties van jouw product wilt demonstreren, wij hebben de expertise en ervaring om een productvideo te produceren die jouw merk versterkt en consumenten inspireert. Laat ons jouw visie omzetten in realiteit en samen jouw product naar het volgende niveau tillen met een video die opvalt in een competitieve markt.

CKM Aftermovie

Bij CKM Productions zijn we gepassioneerd over het vastleggen van de unieke sfeer en opwinding van evenementen met onze aftermovies. Of het nu gaat om een muziekfestival, bedrijfsbijeenkomst, sportevenement of bruiloft, wij zijn er om de hoogtepunten van jouw evenement te vereeuwigen en de emotie en energie vast te leggen die het speciaal maken.

Onze aftermovies zijn meer dan alleen een compilatie van beelden. We streven ernaar om het verhaal van jouw evenement te vertellen en de ervaring tot leven te brengen voor degenen die erbij waren en degenen die dat niet waren. Met dynamische montage, meeslepende muziek en een scherp oog voor detail, creëren we een video die de essentie van jouw evenement vastlegt en kijkers meeneemt op een boeiende reis.

Of je nu de opwinding van de menigte wilt vastleggen, de hoogtepunten van de optredens wilt benadrukken, of gewoon herinneringen wilt oproepen aan een onvergetelijke dag, wij hebben de expertise en creativiteit om een aftermovie te produceren die mensen raakt en inspireert. Laat ons jouw evenement vereeuwigen met een aftermovie die de magie ervan vastlegt en deelnemers en toeschouwers nog lang zal bijblijven.

CKM Social media content

Bij CKM Productions begrijpen we het belang van pakkende en boeiende social media content om jouw merk te laten opvallen en betrokkenheid te stimuleren. Of je nu op zoek bent naar korte video’s, afbeeldingen of geanimeerde gifs, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen en jouw boodschap effectief over te brengen aan jouw doelgroep.

Onze social media content is gericht op het creëren van een sterke emotionele band met jouw volgers, hen aan te moedigen om te reageren, te delen en betrokken te raken bij jouw merk. Met creatieve storytelling, aantrekkelijke visuals en relevante call-to-actions, zorgen we ervoor dat jouw content opvalt in de drukke social media feeds van jouw doelgroep.

Of je nu wilt entertainen, informeren of inspireren, wij hebben de expertise en creativiteit om content te produceren die jouw merk versterkt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw volgers. Laat ons jouw social media strategie ondersteunen met content die de aandacht trekt en interactie stimuleert, waardoor jouw merk zich kan onderscheiden in de digitale wereld.

Scroll naar boven